agenda stichting de knuffelkonijntjes op locatie 2020

BINNENKORT WORDT DEZE WEBSITE VERNIEUWD!!

voor nu kunt u veel informatie vinden op onze andere site

www.hetknuffelkonijn.nl

Ook op Facebook Stichting “de Knuffelkonijntjes vindt u veel informatie hierover.

en instagram knuffelkonijntjes

Stichting “De knuffelkonijntjes” wil zich vooral inzetten voor:
: Terminale kinderen en ouderen.
: Opkikkerdagen bij Stichting opkikker.
: Stichting Hoogvliegers. (Hoogvliegers dagen deelnemen)
: Ronald Mc Donald huis.
: Verzorgtehuizen bezoeken (dementerende)bejaarden

Om deze doelen te kunnen realiseren wil stichting “De Knuffelkonijntjes”
: Meer konijnen aanhouden en trainen die daar geschikt voor zijn.
: Het ontwikkelen van de therapie die daar voor nodig is.
: Vervoer van de dieren verbeteren voor bezoeken locatie.
: Meer vrijwilligers in werken die geschikt zijn voor onze Stichting.
: Meer publiciteit voor onze stichting (reclame).

Door de bezuinigingen van de overheid en de gezondheidszorg is het voor onze stichting niet mogelijk Structureel financiële ondersteuning te ontvangen van gemeente en /of overheid. Daartegenover staat, dat het rijk voor schenkingen extra belastingaftrek mogelijk heeft gemaakt.

Steun onze stichting en maak het voor ons mogelijk om onze doelen te bereiken. Maak ons bekend via Facebook, Uw Families , Uw zakelijke kennissen ,enzv.  Stelt u eens voor wat ook wij voor u zouden kunnen betekenen bij een ziek kind of ouder?

Alleen met Uw financiële bijdrage zijn wij als stichting instaat de gestelde doelen te bereiken en door uw betrokkenheid meer zieke (terminale) kinderen en ouderen bezoeken en even uit hun nare tijd kunnen halen. Even iets anders dan hun ziekte.

DSC_2184

Ons nog meer kunnen inzetten voor stichting hoogvliegers, stichting opkikker ,stichting  Droomdag  en stichting Ronald Mc Donald.

Mocht u na het lezen van onze informatie geïnteresseerd zijn geworden voor onze diensten of wilt u sponsoren ,of donateur worden neem dan ook contact met ons op en bespreek uw wensen. Wij staan graag voor U klaar.

We hopen mede op uw steun te kunnen rekenen.

Namens het bestuur van Stichting de Knuffelkonijntjes